Mephisto

Mephisto folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Mephisto

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Mephisto korting

Mephisto folders

Schoenen, accessoires en tassen shoppen doe je bij Mephisto. Deze firma heeft zich in de afgelopen jaren ontpopt tot één van de grotere modemerken in ons land. Dit blijkt onder andere uit de hoeveelheid winkels, maar ook uit het aanbod. In het aanbod van Mephisto vind je voor zowel dames als voor heren tal van producten. Producten waarmee je de show steelt en producten waardoor je nog beter in je vel komt te zitten. Bovendien stunt Mephisto met enige regelmaat met aanbiedingen; dankzij deze aanbiedingen is het nóg leuker om bij deze firma te shoppen. Wij adviseren je daarbij om regelmatig de Mephisto folders door te nemen. In deze folders vind je namelijk de beste promoties van dit moment. Je merkt hierbij al snel op dat de kortingen bij deze firma behoorlijk hoog op kunnen lopen. Bovendien geven wij je hieronder nog enkele tips waarmee je van nóg meer korting bij Mephisto kunt genieten.

Mephisto België

Mephisto is van origine geen Belgische firma, maar een Franse firma. Deze firma werd al in 1965 in de Franse plaats Sarrebourg opgericht. Vanaf het eerste moment richtte oprichter Martin Michaeli zich hierbij op unieke schoenen. Op unieke schoenen die er fraai uit zien, maar die bovenal heerlijk lopen. Om dát te bereiken, ontwikkelt Martin Michaeli zijn eigen Mephisto schoenen. Deze schoenen worden al snel heel populair, waarna de heer Michaeli in 1973 patent op zijn schoenen aanvraagt. Destijds was dit heel uniek in de schoenenbranche, waardoor de heer Michaeli een ware pionier is. Door de jaren heen heeft Mephisto bovendien een flinke groei door weten te maken; het merk is ook in ons land behoorlijk goed vertegenwoordigd.

Unieke schoenen

In het aanbod van Mephisto ligt de focus op schoenen van eigen merk. Het unieke aan deze schoenen is de unieke SOFT-Air technologie. Deze technologie uit zich in een zool die uit meerdere lagen bestaat. Tussen deze zolen in zit een tussenzool; deze tussenzool vangt alle schokken op tijdens het lopen. De zool vangt de schokken niet alleen op, maar verwerkt deze ook volledig. Je gewrichten, zoals je knieën, krijgen hierdoor met een stuk minder belasting te maken. Als je voor het eerst op Mephisto schoenen gaat lopen, merk je dit verschil echt direct. Ondertussen zijn de Mephisto schoenen ook nog in allerlei leuke en fraaie designs uitgevoerd. Dát betekent dat je in het huidige aanbod van dit Franse merk meer dan voldoende hebt om uit te kiezen.

Mephisto winkels

Spreekt de hierboven besproken technologie jou wel aan? En wil je deze unieke schoenen een kans geven? Dan kun je ervoor kiezen om online bij Mephisto te shoppen. Je kunt echter ook langsgaan in één van de Mephisto winkels. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, heeft deze firma door de jaren heen meerdere winkels in ons land geopend. Deze winkels zijn te vinden in Brussel, Antwerpen, Hasselt, Knokke, Zemst, Korbeek-Lo en Aubel. Op de website van Mephisto vind je alle informatie over deze winkels, inclusief contact- en adresgegevens.

Aanbod op de website

Ben je meer een liefhebber van online shoppen? En wil je graag van de actuele promoties bij Mephisto genieten? Dan doe je er verstandig aan om de webshop van Mephisto eens te bekijken. In deze webshop kun je tussen Dames en Heren kiezen, waarna je per geslacht het uitgebreide aanbod in kunt zien. Kies je voor de categorie Dames? Dan krijg je allerlei schoenen in allerlei leuke designs voorgeschoteld. Dat is eveneens het geval als je voor de categorie ‘Heren’ kiest. Heb je online de gewenste schoenen gevonden? Je kunt deze makkelijk bestellen en thuis laten bezorgen. We kunnen gerust stellen dat het heerlijk shoppen is in de webshop van Mephisto. Zeker als je van de actuele promo’s weet te profiteren.

Mephisto klantenkaart & Cadeaubon

Ben je van plan om regelmatig bij Mephisto nieuwe schoenen te kopen? Indien je een klantenkaart aanvraagt, ontvang je een klantentegoed van 6% over al je aankopen. Dit tegoed wordt digitaal bijgehouden en wordt in mindering gebracht op je eerstvolgende aankoop. Met dank aan deze klantenkaart kun je dus nóg voordeliger bij deze Franse schoenenfirma shoppen. Mocht je nog op zoek naar een leuk cadeau zijn, komt de Mephisto cadeaubon ongetwijfeld goed van pas. Je kunt deze cadeaubon in de winkel of online bestellen.

Mephisto nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de beste promoties van Mephisto? Dan is het advies om je aan te melden voor de nieuwsbrief van deze schoenenfirma. Met dank aan deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de nieuwste producten en de beste promoties.

Over Mephisto

Het schoenenmerk Mephisto werd al in 1965 in Frankrijk opgericht. In het Arrondissement Sarrebourg startte de heer Martin Michaeli met zijn eigen schoenenmerk. Hij besloot om alle schoenen met de hand te maken en dat pakte goed uit. Deze ambachtelijkheid sprak en spreekt veel mensen aan, aangezien zijn merk Mephisto uitgegroeid is tot een internationaal schoenenmerk. Een schoenenmerk met een behoorlijk uitgebreid assortiment én met veel aanzien.

Ook in ons land is Mephisto uitgegroeid tot een behoorlijk populair schoenenmerk. Dat is onder meer terug te zien in de aantal winkels van dit schoenenmerk in ons land; in onder meer Antwerpen, Gent en Brussel zijn officiële winkels van Mephisto te zien. Op de website van het schoenenmerk vind je meer informatie over deze winkels, inclusief adresgegevens en openingstijden.

Je kunt echter ook via de webshop van Mephisto allerlei schoenen aanschaffen. Je kunt hierbij kiezen tussen de categorieën Dames en Heren. Onder beide categorieën vind je een divers aanbod van prachtige schoenen terug. deze schoenen worden met de hand gemaakt en dat is duidelijk terug te zien in de kwaliteit. Doordat Mephisto allerlei verschillende soorten schoenen fabriceert, is de kans groot dat je altijd wel de gewenste schoenen in het assortiment vindt.

Als je voor meer dan 50 euro een bestelling bij Mephisto plaatst, hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders betaal je enkele euro’s voor de levering van de schoenen op het gewenste adres. Je hebt vervolgens de mogelijkheid om de schoenen binnen een termijn van 14 dagen te retourneren. Je kunt hiervoor gebruik maken van de meegestuurde retournota. Op de retournota staat ook het adres vermeld waarnaar je de schoenen terug dient te sturen. De kosten voor de retournering komen voor eigen rekening.

Heb je vragen? Daarvoor kan je bellen naar +32 (0) 16 61 71 60 of mailen naar [email protected]. Ook kan je een online contactformulier invullen of rechtstreeks contact opnemen met één van de Mephisto winkels in ons land.