Midas

Midas folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Midas

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Touring
Dacia
BMW
AutoProfit
BestDrive
Cortina Fietsen
Nissan
Hyundai
Internet-Bikes
Gazelle
Fietsenwinkel
Sixt
Profile de Fietsspecialist
Midas
Europcar
Bosch Carservice
AVIS
Profile Tyrecenter

Populaire folders

Tips voor Midas korting

Midas folders

Wil je je auto op de best mogelijke manier laten onderhouden? En wil je hierbij voorkeur niet al te veel geld aan uitgeven? In dat geval zit je bij de firma Midas goed. Deze firma biedt namelijk onderhoud, reparatie en allerlei overige diensten voor alle auto’s aan. Met dank aan Midas blijft je auto technisch in goede staat, waardoor je veel kilometers aangenaam en veilig kunt rijden. Het leuke hierbij is dat Midas geen torenhoge tarieven hanteert. Men hanteert standaard al scherpe prijzen, maar komt af en toe ook nog met een interessante promotie op de proppen. Als daar sprake van is, is de kans groot dat je een Midas folder in je brievenbus ontvangt. In de Midas folders staan de promoties waar je van kunt profiteren; absoluut een aanrader. Met onderstaande tips maak je het onderhouden van je auto overigens nóg voordeliger voor jezelf

Midas België

In 1956 opende Midas de deuren van haar eerste garage; dit gebeurde in de Amerikaanse plaats Macon. Binnen één jaar had Midas al ruim 100 vestigingen in Amerika geopend; iets wat met name aan één specifieke reparatie te danken was. Het gaat hierbij om de uitlaatvervanging binnen 30 minuten. Dit was destijds revolutionair en zorgde voor een immense groei van Midas. Deze groei zette zich uiteindelijk ook door naar Europa; in 1975 werd de eerste vestiging van Midas in ons land geopend. In andere landen zouden vervolgens ook al snel meerdere vestigingen geopend worden. Op dit moment heeft Midas maar liefst 650 Midas garages in heel Europa zitten.

Midas garages

Wil je je auto bij Midas laten onderhouden? Of ben je op zoek naar een partij die heel snel een reparatie aan je auto uit kan voeren? In beide gevallen is het lonend om eens te kijken of er een Midas garage bij jou in de buurt zit. Die kans is vrij groot van wel; in ons land zitten op dit moment ruim 30 Midas garage. In Brussel-Hoofdstedelijk zijn 11 garages te vinden, in Vlaanderen 17 garages en in Wallonië 15 garages. Op de website van Midas kun je direct achterhalen welke garage bij jou in de buurt zit. Vul hiervoor je stad of postcode in en de tool van Midas gaat direct voor je aan de slag. Gezien de hoeveelheid garages is het aannemelijk dat er ook bij jou in de buurt een Midas garage gevestigd zit.

Deskundig advies

Weet je niet zo goed of je je auto moet houden? Zit je wellicht te twijfelen over de staat of veiligheid van je auto? Bij Midas ben je dan voor deskundig advies aan het juiste adres. De experts van Midas informeren en adviseren je graag over je auto. Dit doen zij aan de hand van een technische controle. Nadat de technische controle uitgevoerd is, weten de Midas experts exact wat er aan je auto moet gebeuren. En op welke manier je je auto weer in goede/perfecte staat kunt krijgen. Op dit advies kun je wat ons betreft blind vertrouwen; bij Midas werken alleen échte specialisten.

Aanbod op de website

Wil je meer weten over de diensten van Midas? Dan raden wij je aan om de website van Midas eens te bekijken. Op de website vind je een divers aanbod van alle diensten, terwijl je online ook direct een offerte op kunt vragen. Zo kun je een offerte voor onderhoud aanvragen, een offerte voor nieuwe banden aanvragen en een offerte voor de distributieriem aanvragen. Tevens is het via de website van Midas dus mogelijk om direct deskundig advies aan te vragen. Ben je meer liefhebber van persoonlijk contact? Dan kun je uiteraard ook langsgaan in één van de Midas garages in ons land.

Midas garanties

Als je je auto wilt laten onderhouden of repareren, heb je uit veel aanbieders de keuze. Om vier garanties is het echter interessant om voor Midas te kiezen: de onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding, met of zonder afspraak kun je bij een Midas garage terecht, je komt niet voor verrassingen te staan en je krijgt persoonlijke service voorgeschoteld. Met dank aan deze vier garanties maakt Midas echt het verschil. En ben jij verzekerd van een auto die het perfect doet, die veilig is en die nog een langere tijd mee kan.

Afspraak maken & contact

Wil je direct een afspraak bij Midas maken? Via de website van Midas is dat mogelijk. Selecteer de gewenste Midas garage, vul de velden in en maak direct de afspraak. Mocht je vragen hebben, kun je via de website contact opnemen met de klantenservice van Midas.

Over Midas

In 1956 opende Midas haar eerste garage in de Amerikaanse stad Macon. Vanaf dat moment gaat het hard met deze schadehersteller van auto’s, aangezien een jaar later Midas al meer dan 100 vestigingen in Amerika heeft. In 1975 wordt uiteindelijk de eerste vestiging in Europa geopend; ons land is de gelukkige. Sindsdien is Midas actief gebleven in ons land, onder meer omdat veel mensen met veel plezier gebruik maken van de diensten van Midas. Bij deze autoschadehersteller is het namelijk mogelijk om snel en relatief voordelig schades aan jouw auto te laten herstellen.

Op de website van Midas vind je meer informatie over de garages in ons land. In Flandre zijn 18 vestigingen te vinden, in Wallonië 15 vestigingen en in Brussel 9 vestigingen. Vul direct jouw stad of postcode in en achterhaal waar de dichtstbijzijnde garage voor jou te vinden is. Bij die garage ben je vervolgens aan het juiste adres voor het laten herstellen van schades aan jouw auto.

Ook vind je op de website meer informatie over de verschillende diensten die aangeboden worden. Ook is het mogelijk om online een offerte op te vragen. Daarbij kan je kiezen tussen de volgende categorieën: Airco, Banden, Batterij, Onderhoud, Remblokken en Ruitenwisser. Midas is in ieder geval de aangewezen partij voor het herstellen van de schades, maar ook voor het uitvoeren van een diagnose en het herstellen/repareren van jouw auto.

Heb je interesse in een bepaald product of bepaalde dienst van Midas? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van deze firma. Daarvoor mail je naar [email protected] of bel je naar 03 286 83 50. Voor alle overige vragen kan je deze contactgegevens ook gebruiken, maar je kunt eveneens naar één van de Midas garages in ons land toe gaan!