Elektronica

Paradigit folders

Paradigit folders

Ontvang nu korting bij Paradigit met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Elektronica folders

Electro Depot Folder

Geldig van 30.10.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Proximus Folder

Geldig van 02.11.2022 t/m 31.01.2023

> Folder bekijken

Apple Store Folder

Geldig van 17.10.2022 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

EuroSys Folder

Geldig van 05.11.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Exellent Folder

Geldig van 02.12.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Electro Depot Folder

Geldig van 02.12.2022 t/m 08.01.2023

> Folder bekijken

Vanden Borre Magazine

Geldig van 11.11.2022 t/m 31.01.2023

> Folder bekijken

Base Folder

Geldig van 30.11.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Elektronica winkels

Populaire folders

Tips voor Paradigit korting

Paradigit folders

Deskundig advies, zorgeloos genieten en een uitgebreid aanbod. Dit zijn in een notendop drie belangrijke kenmerken van de firma Paradigit. In de wereld van computers, gadgets en huishoudelijke apparaten is dit één van de beste firma’s geworden. Iets wat onder meer aan het uitgebreide aanbod en het deskundige advies te danken is. Mocht je bij deze firma willen shoppen, doe je er verstandig aan om de Paradigit folders in de gaten te houden. In de Paradigit folders vind je namelijk de beste aanbiedingen van dit moment. Door van deze aanbiedingen te profiteren, maak je het shoppen bij Paradigit nóg leuker. Wil je bij voorkeur nóg meer geld besparen? Dan is het aan te raden om onderstaande tips even door te nemen. Wij hebben de beste tips voor je verzameld waarmee je (veel) geld bij Paradigit bespaart.

Paradigit België

In 1992 werd de firma Paradigit in het land van onze noorderburen opgericht. In de plaats Eindhoven begon de Paradigit Group met het verkopen van computers aan consumenten, bedrijven, de overheid en het onderwijs. Door de jaren heen is dit concept verder en verder uitgebreid. Men levert nu nog steeds producten aan deze doelgroepen, maar doet dit in veel grotere schaal. Zo is men ook in ons land actief geworden én is het aanbod door de jaren heen flink uitgebreid. Mocht je graag bij Paradigit willen shoppen, doe je dit alleen via de website. Men heeft geen fysieke winkels in ons land; een bewuste keuze van deze firma. Gelukkig werkt de webshop feilloos, waardoor je met veel plezier shopt bij deze firma.

Paradigit merken

In het aanbod van Paradigit zijn duizenden producten te vinden. Dit is te danken aan de vele productgroepen, maar ook aan de vele merken. Paradigit werkt met de beste merken samen, waardoor men een bijzonder uitgebreid aanbod samengesteld heeft. Dit aanbod is niet alleen uitgebreid, maar is ook nog van het hoogste niveau. Als je bijvoorbeeld een nieuwe laptop aan wilt schaffen, komen de laptops van de beste merken direct in het aanbod naar voren. Als je voor één vaan deze laptops kiest, weet je simpelweg dat je voor kwaliteit gaat. Wil je een compleet overzicht van de merken bekijken? Dan kun je op je gemakje door alle categorieën in de webshop heen scrollen. Dan zie je al snel dat alle A-merken onderdeel uitmaken van het aanbod van Paradigit.

Paradigit Outlet

Door het jaar heen stunt Paradigit met veel promoties. Deze promoties vind je in de actuele Paradigit folders, maar vind je ook in de webshop van Paradigit. Hiervoor kun je in de menubalk op ‘Outlet’ klikken. Je krijgt vervolgens in de webshop alle producten te zien die op dat moment in de aanbieding aangeboden worden. Zoals je in één oogopslag kunt zien, gaat het om behoorlijk veel producten. Bovendien lopen de kortingen behoorlijk hoog op; op sommige producten ontvang je wel 30% of zelfs 40% korting! Het is lonend om deze pagina met enige regelmaat te bekijken. Wij hebben namelijk opgemerkt dat Paradigit het gehele jaar door met flinke kortingen stunt; deze vind je altijd in de categorie ‘Outlet’ op de website.

Aanbod op de website

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop, computer, tablet, telefoon, randapparatuur, netwerkkabel, beveiligingscamera, smart home systeem, rekenmachine of muismat? Voor al deze producten ben je bij de firma Paradigit aan het juiste adres. Zoals deze voorbeelden van producten laten zien, is het aanbod bij deze firma echt heel uitgebreid. Men heeft het wel voor elkaar gekregen om dit uitgebreide aanbod overzichtelijk aan te bieden. Dit is vooral te danken aan de vele categorieën. Kies je bijvoorbeeld voor de categorie Randapparatuur? Dan krijg je tientallen subcategorieën te zien, waarin je per subcategorie uit veel producten kunt kiezen. Ideaal!

Paradigit koopgidsen

Vind je het lastig om de juiste keuze te maken? Weet je bijvoorbeeld niet wat het juiste moederbord is? Weet je niet wat de juiste geheugenkaart is? Of weet je niet welke printer je het beste kunt kopen? Om deze zoektocht makkelijker voor je te maken, heeft Paradigit allerlei koopgidsen opgesteld. Deze koopgidsen vind je op de website en bieden ongekend veel informatie. Aan de hand van de informatie + tips uit deze koopgids kies je snel het gewenste product uit.

Nieuwsbrief & social media

Op de hoogte blijven van het aanbod van Paradigit? Dat doe je via de nieuwsbrief, maar ook via social media. Deze firma is actief op Facebook, YouTube en Twitter. Via zowel de nieuwsbrief als social media blijf je ook op de hoogte van de beste promoties!

Over Paradigit

Al in 1992 werd het bedrijf Paradigit opgericht. Vanaf het allereerste moment richtte dit bedrijf zich op het aanbieden van producten voor de computer. Hierbij kan je denken aan de computer zelf, maar ook aan allerlei accessoires en aanverwante producten. Door de jaren heen heeft het bedrijf een forse groei door weten te maken, onder meer doordat Paradigit zich richt op zowel consumenten en bedrijven als op de overheid en het onderwijs.

Ook in ons land is Paradigit inmiddels goed vertegenwoordigd. Het bedrijf heeft géén winkels in ons land, maar heeft wel een uitgebreide webshop. Via deze webshop is het mogelijk om het gehele assortiment in te zien en de gewenste producten aan te schaffen. Paradigit heeft ervoor gekozen om de volgende categorieën te hanteren in het assortiment: Laptops, Computers, Tablets/Telefoons, Opslag, Componenten, Randapparatuur, Netwerk & Smartphone, Sport & Vrije tijd, Outlet en Zakelijk. Per categorie vind je een divers aanbod; zoals je ziet, is het assortiment door de jaren heen verder en verder uitgebreid. Hiervoor werkt Paradigit overigens samen met allerlei gerenommeerde merken; dat zie je ook direct terugkomen in het assortiment.

Indien je via de webshop van Paradigit voor meer dan 20 euro een bestelling plaatst, hoef je géén verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders betaal je slechts enkele euro’s aan verzendkosten. De bestelde artikelen worden vervolgens binnen enkele werkdagen op het aangegeven adres bezorgd. Ben je uiteindelijk niet tevreden met de artikelen die je ontvangen hebt? Dan heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Om deze retournering in gang te zetten, dien je de retournering via de website aan te melden. Je krijgt vervolgens alle retourinstructies voorgeschoteld van Paradigit.

Voor vragen kan je een online contactformulier invullen of bellen naar 0800 11 209. De klantendienst is op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.