Galeria INNO

Galeria INNO folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Galeria INNO

Vergelijkbare winkels

Mega World
Amazon
Travelbags
EUROtops
AliExpress
NET
Euroknaller
Multi bazar
Galeria INNO
de Bijenkorf
Flying Tiger
Kruidvat
Big Bazar
GiFi
Tupperware
Wibra
Zeeman
HEMA

Populaire folders

Tips voor Galeria INNO korting

Galeria INNO folders

Als we het over een Belgisch warenhuisketen hebben, hebben we het over Galeria INNO. Ongeacht naar welke producten je op zoek bent, is de kans groot dat je deze producten in het aanbod kunt vinden. Daarbij geniet je overigens ook nog met enige regelmaat van flinke aanbiedingen. Zelfs op producten van de beste merken krijg je flinke kortingen bij Galeria INNO! Voor deze promoties kun je het beste de Galeria INNO folders raadplegen; dat doe je via de website van Galeria INNO. Daarnaast verzamelen wij ook voor jou alle aanbiedingen van Galeria INNO. In het overzicht hiernaast zie je eigenlijk alle actuele promoties van dit warenhuisketen. Spreekt één van de promoties jou wel aan? Profiteer hier dan direct van en maak daarmee het shoppen bij Galeria INNO een stuk voordeliger.

Galeria INNO België

De eerste vestiging van het Belgische warenhuisketen Galeria INNO werd al in 1987 geopend. In dat jaar opende men de deuren van de vestiging in Brussel. Nadat deze vestiging vrij populair was, volgden al snel meer winkels in ons land. Door de jaren heen maakte Galeria INNO een flinke groei door, waarna het bedrijf meerdere keren gefuseerd is. Op dit moment is deze keten onderdeel van Galeria Kaufhof; een grote Duitse holding. Onder de vleugels van deze holding heeft Galeria INNO eigenlijk een nóg grotere groei doorgemaakt. Dit heeft onder meer geleid tot de opening van 16 winkels in ons land. Op de website van Galeria INNO vind je een compleet overzicht van alle winkels. Inclusief de openingstijden en adresgegevens. De kans is in ieder geval groot dat er bij jou in de buurt óók een Galeria INNO vestiging te vinden is.

Galeria INNO gift card

Vind je het lastig om elke keer een leuk cadeau te verzinnen? Wil je graag ook echt een nuttig cadeau geven? En wil je graag zelf de waarde van het cadeau bepalen? Dan is de Galeria INNO gift card voor je op het lijf geschreven. Je kunt deze cadeaukaart met een waarde van 40 euro, 50 euro, 75 euro of 100 euro bestellen. Vanaf dat moment is deze gift card twee jaar geldig. Je kunt de gift card via de webshop gebruiken, maar je kunt ‘m ook in één van de 16 INNO stores gebruiken. Met deze gift card weet je in ieder geval altijd een leuk cadeau te geven. Bovendien is deze gift card ook erg leuk om te ontvangen.

De beste merken

Heb je wel eens in één van de warenhuizen van Galeria INNO rondgelopen? Dan heb je ongetwijfeld al opgemerkt dat het assortiment uit producten van de beste merken bestaat. Dat wordt ook direct duidelijk als je in de webshop van deze warenhuisketen gaat shoppen. In het aanbod vind je onder meer Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Essenza, Swarovski, Yves Delorme, Emporio Armani en Calvin Klein. Al deze merken leveren de beste producten, waardoor je bij Galeria INNO altijd van veel kwaliteit uit kunt gaan. Zelf benoemt het warenhuisketen ook dat zij het enige warenhuis in België zijn waar je een aanbod van premium én mainstream merken treft.

Aanbod op de website

Ben je een liefhebber van online shoppen? Dan is de webshop van Galeria INNO voor je weggelegd. In deze webshop kun je het uitgebreide assortiment inzien én de gewenste producten direct bestellen. Het uitgebreide assortiment is overigens onderverdeeld in vier categorieën: Dames, Heren, Kinderen en Wonen & Vrije Tijd. Dankzij deze categorieën shop je ook nog een snel en gemakkelijk. Als je graag van de beste aanbiedingen profiteert, kun je daarvoor op ‘Sale’ of ‘Solden’ klikken. De aanbiedingen in de webshop van Galeria INNO zijn in ieder geval erg interessant.

Online nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van de beste aanbiedingen? En wil je ook weten wanneer nieuwe producten verkrijgbaar zijn bij Galeria INNO? Door je voor de nieuwsbrief aan te melden, blijf je op de hoogte. Als eerste en als beste. Je ontvangt met enige regelmaat een mailtje, waarin je de nieuwste producten en promoties aantreft. Dankzij deze mailtjes wordt het shoppen bij Galeria INNO eigenlijk alleen maar leuker. En voordeliger uiteraard!

Social media

Galeria INNO heeft vroegtijdig doorgehad dat social media belangrijk zou worden. Mede daardoor is dit warenhuisketen al jarenlang actief op de verschillende social media kanalen. Het gaat hierbij onder meer om Facebook, Instagram en YouTube. Ook via deze kanalen blijf je op de hoogte van dit warenhuisketen, het aanbod, de promoties en de nieuwste collecties. Ook krijg je via social media regelmatig leuke tips voorgeschoteld.

Over Galeria INNO

De Belgische warenhuisketen Galeria Inno is eigendom van de Oostenrijkse Signa Holding GmbH. Over de geschiedenis van Galeria Inno kunnen we een boek schrijven, aangezien het eerste warenhuis in 1897 al in Brussel geopend werd. Dat vond destijds wel onder een andere naam plaats; pas vanaf deze eeuw prijkt de naam Galeria Inno op de gevels van de warenhuizen.

In ons land zijn meerdere van deze warenhuizen te vinden. Onder meer in Antwerpen, Brugge, Luik, Mechelen, Schoten en Waasland kan je de warenhuizen van Galeria Inno vinden. Op de website van het bedrijf kan je een compleet overzicht van alle vestigingen in ons land vinden. Via de website kan je ook direct de adresgegevens, contactgegevens en openingstijden achterhalen.

In deze warenhuizen zijn in ieder geval allerlei soorten producten terug te vinden. Om het uitgebreide assortiment overzichtelijk aan te kunnen bieden, heeft Galeria Inno gekozen voor de volgende departementen: Beauty/Parfumerie, Juwelen & Horloges, Lederwaren, Damesmode, Herenmode, Lingerie, Badmode, Bagage, Keuken, Home, Kindermode, Herenondergoed, Mode accessoires, Papierwaren, Panty’s/Kousen en Schoenen. Voor al deze producten werkt Galeria Inno samen met gerenommeerde merken; in de warenhuizen vind je alleen maar de beste producten van de beste merken terug.

Het is helaas niet mogelijk om de producten van Galeria Inno via de website te bestellen. Voor het aanschaffen van de producten dien je dus echt naar één van de vestigingen van deze warenhuisketen toe te gaan. Wat je wel op de website kunt vinden, is meer informatie over bijvoorbeeld de gift card, de loyalty card en over de geschiedenis van het bedrijf.

Mocht je vragen hebben, kan je een mail sturen naar [email protected]. Ook kan je een online contactformulier invullen of een bericht via Facebook of Instagram kiezen. Via deze twee social media kanalen blijf je ook op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en producten.