Travelbags

Travelbags folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Travelbags

Vergelijkbare winkels

Mega World
Amazon
Travelbags
EUROtops
AliExpress
NET
Euroknaller
Multi bazar
Galeria INNO
de Bijenkorf
Flying Tiger
Kruidvat
Big Bazar
GiFi
Tupperware
Wibra
Zeeman
HEMA

Populaire folders

Tips voor Travelbags korting

Travelbags folders

Vind je het heerlijk om op vakantie te gaan? Dan kun je niet zonder een goede reistas. Dit kan een normale reistas zijn maar kan bijvoorbeeld ook een koffer zijn. Van een koffer bestaan ook weer talloze varianten, waaronder de kleine trolleys die je voor handbagage kunt gebruiken. Mocht je een dergelijke reistas of koffer willen kopen, zit je bij Travelbags goed. Zoals de naam van deze firma al doet vermoeden, richt deze firma zich louter op tassen om mee te reizen. Door de jaren heen is het aanbod overigens steeds verder uitgebreid, waardoor je nu ook normale tassen en accessoires kunt kopen. Travelbags biedt niet per sé de goedkoopste producten aan, maar biedt wel regelmatig producten in de korting aan. Deze producten vind je in de Travelbags folders. Op deze website verzamelen wij de actuele Travelbags folders voor je, waarmee je veel geld kunt besparen. Neem ook onderstaande tips door, aangezien je daarmee nóg meer geld kunt besparen bij Travelbags.

Travelbags België

Travelbags omschrijft zichzelf als de grootste online winkel op het gebied van tassen en koffers. De nadruk ligt hierbij op koffers en tassen, maar ook andere accessoires worden inmiddels door Travelbags aangeboden. Wat hierbij uniek is, is dat men dit alleen maar via internet doet. Je gaat in ons land geen Travelbags winkel vinden. Wel is het mogelijk om naar hartenlust in de webwinkel van Travelbags te shoppen. Deze webwinkel is overzichtelijk, is snel en kent prima leveringsvoorwaarden. Bovendien is de online ondersteuning vanuit Travelbags prima. Mocht je van goed advies of informatie voorzien willen worden, kun je dit direct online aanvragen.

Travelbags merken

Heb je nu al zin om bij Travelbags te shoppen? Dan is het goed om te weten dat het aanbod bij deze firma bijzonder divers is. Je kunt bij Travelbags uit tassen en koffers van allerlei merken kiezen, waaronder Samsonite. Binnen het aanbod van Travelbags speelt dit merk een belangrijke rol. Maar, het blijft niet alleen bij Samsonite. Als je naar de website van Travelbags gaat en op de button ‘Merken’ klikt, krijg je een uitgebreid overzicht van alle merken te zien. Daarbij vallen twee zaken op: Travelbags werkt met héél veel merken samen en Travelbags werkt met alleen de beste merken samen. Ongeacht voor welke tas of koffer je kiest, ben je hierdoor van een uitmuntende kwaliteit verzekerd.

Travelbags leveringsvoorwaarden

Kom je online bij Travelbags een interessante koffer of tas tegen? Dan is het interessant om dit product direct te bestellen. Je bent bij deze firma namelijk van prima leveringsvoorwaarden verzekerd. Dit begint eigenlijk al bij de verzendkosten. Als je voor meer dan 39 euro bij Travelbags koopt, hoef je geen verzendkosten te betalen. De producten kun je vervolgens al binnen 1 á 2 dagen verwachten. Nadien heb je 30 dagen de tijd om de producten eventueel te retourneren. De kans dat je dit wilt doen, is echter vrij klein. De producten van Travelbags zijn, zoals hierboven al aangegeven, van een uitmuntende kwaliteit. Met alle dank aan alle merken waar men mee samenwerkt.

Aanbod op de website

Ben je op zoek naar een nieuwe koffer, trolley of tas? Voor alle soorten koffers en tassen kun je bij Travelbags naar hartenlust shoppen. Ga hiervoor naar de website van deze firma en klik op Categorieën. Je kunt nu kiezen voor onder meer Koffers, Trolleys, Reistassen, Tassen, Rugzakken en Schooltassen. Alleen al uit deze opsomming blijkt dat het aanbod van Travelbags bijzonder divers is. Wat hierbij een belangrijk voordeel is, is dat de website wel erg overzichtelijk is. Je vindt makkelijk de beste producten waar je naar op zoek bent. Daarbij kun je dus ook nog van een flinke korting profiteren. Check hiervoor de Travelbags folders of bekijk de website van Travelbags op je gemakje. Op de website vind je onder het menu-item ‘Sale’ ook alle promoties uit de Travelbags folders.

Inspiratie & advies

Wil je inspiratie opdoen voor je nieuwe tas? Of wil je juist van professioneel advies voorzien worden? In beide gevallen klik je het beste op de website van Travelbags even op het menu-item ‘Advies & inspiratie’. Je kunt vervolgens kiezen voor bijvoorbeeld laptoptas advies, tassen advies of koffer advies. Op deze manier is Travelbags in staat om je op afstand op een ideale manier te helpen. Binnen mum van tijd vind je de gewenste koffer of tas!

Nieuwsbrief & social media

Je kunt op twee manieren op de hoogte blijven van Travelbags. Dit doe je door je aan te melden voor de nieuwsbrief of door Travelbags op social media te volgen. Men is actief op Instagram, Facebook en Twitter. Meld je je voor de nieuwsbrief aan? Dan krijg je direct 5% korting op je volgende bestelling.

Over Travelbags

Zoals de naam van deze firma al doet vermoeden, ben je bij Travelbags aan het juiste adres voor tassen & koffers. Door de jaren heen is het assortiment van Travelbags echter flink uitgebreid, waardoor je nu ook bijvoorbeeld portemonnees en overige accessoires bij Travelbags aan kunt schaffen. Het concept van deze firma is in ieder geval onwijs goed aangeslagen; zowel in ons land als in Nederland heeft Travelbags een sublieme groei door weten te maken.

Via de webshop van Travelbags kan je het uitgebreide assortiment inzien én de gewenste producten bestellen. Je kunt daarvoor gebruik maken van de volgende categorieën: Koffers, Trolleys, Reistassen, Laptoptassen, Schooltassen, Tassen, Rugzakken, Portemonnees en Accessoires. Als je voor bijvoorbeeld de categorie Koffers kiest, krijg je onder meer de volgende subcategorieën te zien: Koffers voor op reis, Zakelijke koffers, Populaire merken en Koffer advies. Al deze categorieën laten duidelijk blijken dat je bij een specialist aan het shoppen bent.

Als je op werkdagen voor 22.59 uur een bestelling plaatst, worden de bestelde artikelen al de volgende dag op het gewenste adres bezorgd. Indien je voor meer dan 20 euro een bestelling plaatst, hoef je daar bovendien geen verzendkosten voor te betalen. Voor kleinere orders dien je rekening te houden met enkele euro’s aan verzendkosten.

Wil je de ontvangen artikelen retourneren? Dat is mogelijk binnen een termijn van 30 dagen. Als je deze artikelen via DPD Parcelshop gaat retourneren, hoef je geen retourneringskosten betalen. Volg hiervoor de retourinstructies op en meld je retour via de website van Travelbags aan.

Heb je een vraag over een bepaalde tas/koffer? Of wil je een vraag over een bestelling of retournering stellen? Voor al jouw vragen staat de klantendienst van Travelbags voor je klaar. Je kunt daarvoor mailen naar [email protected] of bellen naar +31 (0)85 225 05 22. De klantendienst is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.30 uur!