CenB

CenB folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor CenB

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Over CenB

In ons land zijn meerdere supermarktketens actief. Sommige van deze ketens zijn behoorlijk groot (Carrefour), terwijl andere van deze ketens niet al te groot zijn. Dat is het geval bij de CenB supermarkten. Deze keten heeft momenteel een paar supermarkten in ons land, waarbij deze supermarkten onder de naam ‘Alvo’ fungeren.

De supermarkten van deze keten zijn te vinden in Neerpelt, Zonhoven, Tessenderlo, Peer en Kortessem. Als je naar de website van CenB supermarkten gaat, kan je een overzicht van deze vestigingen vinden. Door op één van de vestigingen te klikken, kan je direct de contactgegevens en openingstijden achterhalen.

In deze supermarkten kan je eigenlijk alles vinden wat je nodig hebt. De supermarkten bieden veel fruit en groenten aan, sommige hebben een eigen beenhouwerij en sommige bieden meer dan 300 streekproducten aan. De focus bij de CenB supermarkten ligt volledig op de gezonde producten. Producten waarmee een ieder op een gezonde en bewuste manier kan leven.

Enige jaren geleden is de keten CenB supermarkten overgenomen door Alvo. Deze relatief grote speler heeft de namen van de supermarkten ook aangepast naar Alvo, maar desondanks staat de keten CenB supermarkten nog steeds bekend in geheel België. Dat wordt onder meer versterkt door het feit dat CenB supermarkten nog steeds een eigen website en dergelijke heeft. Op deze website kan je meer informatie vinden over de vestigingen en over het assortiment van deze vestigingen.

Heb je vragen omtrent CenB supermarkten? Dan kan je mailen naar [email protected]. Ook is het mogelijk om via de Facebook pagina een bericht te sturen of om te bellen naar één van de vestigingen. De telefoonnummers van deze vestigingen zijn te vinden op de website van deze kleine supermarktketen!