Shop & Go Delhaize

Shop & Go Delhaize folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Shop & Go Delhaize

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Shop & Go Delhaize korting

Shop & Go Delhaize folders

De firma Delhaize is in ons land ongekend groot geworden. Dit is te danken aan de reguliere supermarkten, maar ook aan de andere concepten. Delhaize heeft besloten om continu met nieuwe concepten op de proppen te komen, puur om het bedrijf in ontwikkeling te houden. Sommige concepten zijn niet al te goed aangeslagen, terwijl andere concepten ware succesknallers zijn geworden. Dat laatste geldt bijvoorbeeld voor Shop & Go Delhaize. Bij de Shop & Go Delhaize supermarkten geniet je van zelfbediening, waardoor het boodschappen doen plots een andere dimensie krijgt. In deze supermarkten geniet je ook nog eens van de beste aanbiedingen; deze vind je altijd in de Shop & Go Delhaize folders. Voordat je naar de supermarkt van Delhaize gaat, is het verstandig om de Shop & Go Delhaize even te checken!

Over Shop & Go Delhaize

Dat Delhaize met meerdere concepten/formules op de markt gekomen is, mag inmiddels duidelijk zijn. Dat veel van deze formules op de toekomst gericht zijn, mag ook duidelijk zijn. Dit is in ieder geval heel duidelijk bij Shop & Go Delhaize. Bij de supermarkten die onder deze formule vallen, is het mogelijk om snel boodschappen te doen. De winkels zijn niet overdreven groot, maar bieden wel alle ‘standaardproducten’ aan. Je doet deze producten snel in je winkelmandje en loopt vervolgens naar de zelfscankassa. Even snel alle boodschappen scannen, betalen en inpakken. Binnen een paar minuten doe je zo je boodschappen bij Shop & Go Delhaize. Deze dienst van Delhaize is dan ook uiterst geschikt voor mensen die altijd druk zijn.

Shop & Go Delhaize België

Dat Delhaize in ons land één van grootste supermarktketens is, is te danken aan de broers Delhaize. Meerdere broers van de familie Delhaize begonnen in 1867 met hun eigen supermarkt in Charleroi. Onder de bezielende leiding van Jules Delhaize groeide de supermarkt hard, waarna meerdere vestigingen geopend hebben. Tot op de dag van vandaag is de groei er nog niet uit bij de firma. Delhaize opent nog steeds nieuwe supermarkten en komt dus regelmatig met nieuwe concepten op de proppen. In ons land vind je inmiddels in nagenoeg elk gebied wel één of meerdere supermarkten van Delhaize. Daarnaast is deze supermarktketen dus met het concept Shop & Go gekomen. Een concept dat goed aanslaat én waar in de toekomst nog veel van verwacht wordt.

Shop & Go Delhaize supermarkten

De winkels van Shop & Go Delhaize vind je niet in een gemiddelde woonwijk. Nee, deze winkels worden door Delhaize vooral op drukke plekken geopend. Je kunt hierbij denken aan drukke straten in grote steden, in een (centraal) station of in een groot winkelcentrum. Juist door deze supermarkten op deze plekken te openen, richt Delhaize op de mensen die haast hebben. Hier is dan ook het gehele assortiment op aangepast. Je kunt bij de Shop & Go Delhaize supermarkten de standaardproducten vinden, maar ook meer luxe producten. Hierbij kun je denken aan lekkere koffie, aan tussendoortjes en aan lekkere broodjes. Zeker als je bijvoorbeeld onderweg met de trein bent, is het heerlijk om even snel een lekker broodje bij Shop & Go Delhaize te halen.

Aanbod op de website

Op de website van Delhaize valt niet al te veel informatie over deze formule te vinden. Zo kun je online niet vinden uit welke producten het assortiment van Shop & Go Delhaize bestaat. Om hier een duidelijke indruk van te krijgen, zou je eens langs moeten gaan bij één van de supermarkten die onder deze formule valt. Feit is dat je online wel meer andere informatie over Delhaize kunt vinden. Zo vind je op de website van deze supermarktketen veel informatie over de bedrijfsvoering en de promoties. De beste promoties vind je dus ook altijd in de Shop & Go Delhaize.

Shop & Go Delhaize shop locator

Wil je weten de winkels van Shop & Go Delhaize te vinden zijn? Ga naar de website van Delhaize en vul je woonplaats/postcode in. De website toont direct aan welke winkel voor jou het dichtstbijzijnde is. Bij deze Shop & Go Delhaize kun je vervolgens naar hartenlust shoppen.

Shop & Go Delhaize contact

Zit je met vragen over de bedrijfsvoering? Of wil je meer weten over het aanbod van Shop & Go Delhaize? Je kunt het beste contact opnemen met het hoofdkantoor van Delhaize. Dit doe je door een online contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0800 95 713. Uiteraard kun je ook in één van de Shop & Go Delhaize supermarkten je vragen stellen!

Over Shop & Go Delhaize

Het verhaal van Delhaize leest eigenlijk als een jongensboek weg. Het bedrijf werd al in 1867 opgericht in een klein plaatsje in de buurt van Charleroi. De oprichters van Delhaize waren de broers Delhaize, waarbij met name Jules Delhaize een prominente rol in het bedrijf nam. Al snel wist deze supermarktketen een indrukwekkende groei door te maken; iets wat deels te danken was aan de innovatie. Zo was Delhaize de eerste supermarktketen die de zelfbediening aan ging bieden.

Door de jaren heen heeft Delhaize, onder meer in ons land, een gigantische groei door weten te maken. Dat is niet alleen terug te zien in de hoeveelheid vestigingen, maar ook zeker in de verschillende concepten. Men heeft meerdere concepten uit weten te rollen, waarbij onder meer het concept Shop Go Delhaize zeer populair is geworden.

Met dit concept richt Delhaize zich eigenlijk op alle drukken mensen. Op de mensen die liever niet al te veel tijd in een supermarkt doorbrengen en voornamelijk op zoek zijn naar de standaardproducten. De supermarkten van Shop Go Delhaize zijn dan ook compact en bevat een uniek assortiment. De focus ligt hierbij volledig op gebruiksklare, ter plekke te gebruiken en/of praktische producten. Daarbij kan je denken aan boordjes, aan tussendoortjes, aan koffie en aan aanverwante producten.

De vestigingen van Shop Go Delhaize zijn over het algemeen niet zomaar in een woonwijk te vinden. Nee, in plaats daarvan vind je deze supermarkten met name op drukke plekken, zoals een station of in een grote winkelstraat. Door de jaren heen heeft Delhaize in ieder geval meerdere van deze supermarkten weten te openen; het concept is bijzonder goed aangeslagen in ons land.

Heb je vragen over dit concept of over één van de Shop Go Delhaize supermarkten? Je kunt daarvoor het beste contact opnemen met het hoofdkantoor van Delhaize. Daarvoor bel je naar 0800 95 713 of vul je een online contactformulier in.