OKay Supermarkt

OKay Supermarkt folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor OKay Supermarkt

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor OKay Supermarkt korting

OKay Supermarkt

Het leven is vrij duur. Dit merk je bijvoorbeeld als je in een supermarkt rondloopt. Als je zonder te kijken je winkelwagentje vult, loopt de teller bij de kassa behoorlijk hoog op. Wil jij echter graag zo voordelig mogelijk boodschappen doen? Daarvoor ben je bij OKay Supermarkt aan het juiste adres. De slogan van deze supermarktketen is niet voor niets ‘Snel, goedkoop en makkelijk’. Met name op het woordje ‘goedkoop’ ligt de nadruk bij OKay Supermarkt. Deze supermarktketen namelijk lage basisprijzen, maar stunt ook regelmatig met flinke promoties. Om op de hoogte van deze promoties te blijven, hoef je alleen maar déze pagina in de gaten te houden. Wij verzamelen namelijk alle promoties van OKay Supermarkt en plaatsen deze op onze pagina. Het enige wat jij vervolgens hoeft te doen, is van de OKay promoties te profiteren. Deze promoties vind je overigens elke week in de actuele OKay Supermarkt folders terug.

OKay Supermarkt België

In de supermarkten van OKay geniet je van lage prijzen én een prima service. Vanaf de oprichting van deze supermarktketen is dat in ieder geval het doel dat nagestreefd worden. Door de jaren heen is gebleken dat OKay Supermarkt behoorlijk goed in dit doel slaagt. Veel mensen zweren tegenwoordig bij deze praktische buurtsupermarkt. Daarmee hebben we direct het andere kenmerk van OKay Supermarkt aangestipt; de supermarkten van deze supermarktketen bevinden zich altijd in de buurt van woonwijken. Ben je benieuwd of er ook een OKay Supermarkt bij jou in de buurt te vinden is? Klik op de website van OKay Supermarkt op ‘Winkels’, vul je postcode in en je ziet direct waar je de supermarkten bij je in de buurt kunt vinden.

Makkelijk boodschappen doen

OKay Supermarkt doet er alles aan om het doen van boodschappen zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Dit doet het bedrijf door scherpe prijzen te hanteren, maar ook door de winkels heel overzichtelijk in te richten. Volgens OKay Supermarkt is het hierdoor mogelijk om snel de benodigde producten te vinden. Daarbovenop komt nog eens dat de supermarkten van OKay vaak niet al te groot zijn. Deze firma richt zich immers op de compacte buurtsupermarkten. Vlot, efficiënt en gemakkelijk je boodschappen doen is mogelijk bij OKay Supermarkt!

OKay XTRA

Wil je van nóg meer voordelen bij OKay profiteren? Dan doe je er verstandig aan om de XTRA kaart/app aan te vragen. Als je deze app downloadt en op je smartphone installeert, krijg je bij OKay supermarkten extra korting. Van deze korting profiteer je echter ook bij onder meer Colruyt. Dit is dus geen app van OKay zelf, maar met deze app geniet je bij OKay wel van de nodige voordelen. Als je hier meer over wilt weten, kun je op de website van OKay op ‘Je XTRA’ klikken. Je komt vervolgens uit op een pagina met meer informatie. Via die pagina kun je ook direct de XTRA app downloaden.

Aanbod op de website

Ben je benieuwd naar de producten die door OKay aangeboden worden? In dat geval kun je het beste even de website van deze supermarktketen raadplegen. Op de website vind je niet alle producten, maar je krijgt hier wel een duidelijke indruk van het aanbod. Daarnaast kun je in de menubalk ook nog de actuele folders van OKay inzien. In de OKay folders vind je niet alleen de beste promoties, maar ook veel inspiratie voor heerlijke recepten. Ook hieruit blijkt weer dat OKay het boodschappen doen makkelijker en sneller wilt maken.

OKay Compact & OKay Direct

Binnen de bedrijfsvoering van OKay zijn twee formules te vinden. De eerste formule heeft de naam ‘OKay Compact’ gekregen. Dit zijn de buurtsupermarkten waar we hierboven reeds meer over hebben verteld. In deze buurtsupermarkten geniet je van scherpe prijzen en doe je snel en gemakkelijk boodschappen. Sinds enige tijd kun je echter ook naar een OKay Direct supermarkt gaan. Dit is een supermarkt die 24/7 geopend is en waarbij je volledig zelf je boodschappen kunt doen. Met dank aan enkele technologie hoogstandjes is het in deze supermarkt mogelijk om geheel autonoom je boodschappen te doen. Uniek!

Nieuwsbrief & social media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent OKay? Of wil je van de beste promoties op de hoogte blijven? In beide gevallen is het aan te raden om je aan te melden voor de OKay nieuwsbrief. Verder is het ook aan te raden om deze supermarktketen via social media te volgen. OKay Supermarkt is te vinden op Facebook, Pinterest en YouTube.

Over OKay Supermarkt

In ons land hebben we het voordeel dat we tussen meerdere supermarktketens kunnen kiezen. Je kunt dus altijd bij een plaatselijke supermarkt naar keuze al jouw boodschappen doen. De kans is aanwezig dat je daarbij kiest voor een vestiging van OKay, aangezien deze supermarktketen goed vertegenwoordig is in ons land.

Deze supermarktketen omschrijft zichzelf als de ‘praktische buurtsupermarkt’. Een supermarkt waar je snel, makkelijk en goedkoop alle dagelijkse boodschappen kunt doen. Je geniet daarbij van een uitgebreid assortiment én compacte winkels. Dit concept is redelijk uniek te noemen en slaat in ons land behoorlijk goed aan. In de afgelopen jaren heeft OKay namelijk meerdere supermarkten in ons land weten te openen.

Op de website van deze supermarktketen vind je meer informatie over de verschillende vestigingen. Je kunt hiervoor klikken op ‘Winkels en openingsuren’, waarna je een compleet overzicht van alle winkels in ons land te zien krijgt. Eigenlijk in heel het land verspreid zijn wel vestigingen van OKay te vinden. Het hoofdkantoor van deze supermarktketen is overigens in Halle gevestigd en vormt eigenlijk de overkoepelende organisatie van alle OKay supermarkten in ons land.

Mocht je graag aanbiedingen willen shoppen, zit je ook bij deze supermarktketen goed. Dat is overduidelijk te merken als je op de website klikt op ‘Folder’. Je krijgt dan direct de huidige folder te zien, waarin je allerlei verschillende promoties naar voren ziet komen. Zoals hierboven al gesteld, probeert deze supermarktketen zich te onderscheiden door voordelige prijzen te hanteren.

Mocht je meer informatie over deze supermarktketen wensen te hebben, kan je het beste de website raadplegen. Op de website vind je bijvoorbeeld informatie over de lekkerste producten, over gezonde recepten en over XTRA app van OKay.

Mocht je vragen hebben, kan je contact opnemen met de klantenservice van OKay Supermarkt. Daarvoor bel je naar 02 361 67 74 of mail je naar [email protected]. De klantenservice is elke dag van 07.00 tot 20.00 uur bereikbaar en op vrijdag zelfs van 07.00 tot 21.00 uur.