Coolblue

Coolblue folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Coolblue

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Campusshop.be
ReplaceDirect
Bax Shop
Paradigit
Centralpoint
Electro Depot
Kamera Express
AUVA
Van Roey
IT Resellers
Telenet
Carrefour Mobile
Eureco
EP Electronics
CompuDeals
Komplett
Expert
EuroSys

Populaire folders

Tips voor Coolblue korting

Coolblue app

Dankzij de Coolblue app shopt u waar en wanneer u maar wilt. Het enorme assortiment is zo maar beschikbaar rechtstreeks van op uw mobieltje. Bestellen gebeurt in een handomdraai en betalen verloopt vlot en veilig. Vanuit de app neemt u ook gemakkelijk contact op met de klantendienst mocht u een prangende vraag hebben over een bepaald product of bestelling. Bovendien houdt u steeds het overzicht over uw gedane en lopende bestellingen.

Kies uw tijdvak

Steeds meer mensen bestellen gretig online pakketjes. Snelle levering is daarbij stilaan de norm geworden. Ook Coolblue zorgt meestal voor levering op de dag na bestelling. Om ervoor te zorgen dat u ook altijd thuis bent op het moment dat uw pakje toekomt, heeft Coolblue een extra dienst bedacht, namelijk tijdvak-keuze. Voor grote producten zoals wasmachines, koelkasten of televisies kiest u een tijdvak van vier uur waarbinnen uw product geleverd mag worden. Voor- of namiddag, u beslist. De zekerheid is dat een hele dag verlof nemen zeker niet nodig is.

Laptopkiezer

Weg keuzestress! Coolblue helpt u namelijk op weg bij het kiezen van de ideale laptop. Antwoord gewoon een paar eenvoudige vragen en de tool van Coolblue tovert de geschikte laptops uit haar hoeft. Afhankelijk van het soort gebruik, zijn de benodigdheden van de laptop anders. Zo zijn fervente gamers gebaat bij laptops met sterke grafische prestaties en een processors. Een grafisch designer rekent dan weer op een piekfijn full HD scherm. Duidelijk anders dan wat de gemiddelde laptop voor dagelijks gebruik nodig heeft. Ook de grootte van de laptop is een belangrijk criterium. Een paar keer antwoorden op de vragen van Coolblue en u weet meteen welke de perfecte laptop is voor uw noden!

Promoties

Promoties vinden bij Coolblue is een fluitjes van een cent. Ga gewoon naar de website en klik door naar de promo-sectie. Al de afgeprijsde artikelen zijn daar gebundeld. Snel zijn is de boodschap, want de promoties van Coolblue zijn erg gewild. Neem zeker ook een kijkje bij de zogenaamde “tweedekans-producten”. Dit zijn artikelen die door klanten zijn teruggestuurd of omgeruild, terwijl ze eigenlijk nog perfect bruikbaar zijn. Deze producten zijn – na grondige controle – opnieuw te koop aan een goedkoper tarief. Op de specifiek productpagina staat steeds uitgelegd in welke staat het artikel nog vertoeft. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Een unieke kans dus, want u bezorgt afgeschreven producten een nieuw leven!

Coolblue’s (groene) keuze

Een assortiment zo divers als dat van Coolblue kan al eens overweldigend overkomen. Om haar klanten te helpen bij het kiezen, heeft de webshop een aantal labels in het leven geroepen die aangegeven dat een bepaald product zeker de moeite waard is. Coolblue’s groene keuze staat voor duurzame producten met een laag energieverbruik of gewoon een lange levensduur. De keuze van Coolblue geeft aan dat het een product betreft met een erg hoge klantenwaardering. Deze worden namelijk bijna nooit teruggestuurd. Ziet u één van beide labels naast een artikel tijdens het winkelen? Dan wordt het vast geen miskoop!

Gratis levering

De regel bij Coolblue is simpel: “Vandaag besteld, morgen in huis”. Een belofte die de webshop moeiteloos nakomt. Zelfs in het weekend slaagt het bedrijf erin om bestellingen de volgende dag te bezorgen. Levering is bovendien altijd gratis.

Fysieke winkels

De webshop Coolblue behoeft weinig introductie. Het is een platform met een rijk en divers assortiment, dat bovendien makkelijk en snel aan u deur geleverd wordt. Minder bekend is misschien dat Coolblue ook over een aantal fysieke winkels beschikt. Onder meer in Antwerpen, Brussel, Gent en Zaventem. Het gemak van online winkelen hebt u niet, maar een bezoekje in een echte winkel heeft natuurlijk andere voordelen. Zo geniet u van persoonlijk advies van de specialisten van Coolblue. Zij helpen u graag verder met al uw vragen. Daarnaast kunt u een waaier aan producten daadwerkelijk uitproberen in de winkels. Nog een handig voordeel, is dat de winkels betalingen met ecocheques aanvaarden (wat online niet het geval is). Redenen genoeg dus om eens langs te gaan!

Blijf op de hoogte

“Coolblue praatjes”, zo heet de blog van Coolblue waar aan de lopende band nieuwtjes en inspirerende artikels gedeeld worden over de diensten en producten van Coolblue. Heel leuk om rustig door te lezen als u eens een moment de tijd heeft. Op sociale media heeft deze webshop ook een heuse fanbase achter zich, met recht en reden. Het sociale media team van Coolblue pakt al eens graag uit met een kwinkslag of grappige opmerking. De blijkt ook uit de typerende slogan, want bij Coolblue doen ze “Alles voor een glimlach”. Volgen die handel!

Over Coolblue

De Nederlandse webshop Coolblue werd in 1999 opgericht door Pieter Zwart, Paul de Jong en Bart Kuijpers. De focus kwam al snel op zowel Nederlands als op België te liggen, waarbij het bedrijf in eerste instanties onwijs veel verschillende webshops hanteerde. Enkele jaren terug heeft Coolblue besloten om alle producten in één webshop te gaan verkopen; coolblue.be of coolblue.nl.

In het assortiment van Coolblue kan je onwijs veel verschillende producten vinden. Voor het overzicht heeft Coolblue al deze producten onderverdeeld in de volgende categorieën: Computers & tablets, Beeld & geluid, Telefonie, Huishouden & wonen, Keuken, Sport & verzorging, Foto & video, Navigatie, reizen & fashion en Tuin & Klussen. Per categorie vind je onwijs veel producten terug, waarbij alle producten van A-merken zijn. Coolblue is door schaalvoordelen bovendien in staat om veel producten tegen lage prijzen aan te bieden.

Als je online producten gaat bestellen, kan je genieten van gratis verzending. Als je in Vlaanderen of Brussel woont, kan je de bestelde producten zelfs op zondag ontvangen. In Wallonië worden producten die in het weekend besteld worden ‘gewoon’ op maandag geleverd. Als je niet tevreden met de artikelen bent, kan je deze gratis retourneren. Je hebt hier 30 dagen de tijd voor na het in ontvangst nemen van de artikelen. Middels het online retourformulier kan je direct jouw retour aanmelden en het proces in gang zetten.

Mocht je over deze retournering vragen hebben, kan je contact opnemen met de klantenservice van Coolblue. De klantenservice is bereikbaar op telefoonnummer 03 808 2700 of via Facebook of Twitter. Ook is het mogelijk om je vragen te stellen bij één van de vestigingen van Coolblue in België. Deze vestigingen zijn te vinden in Antwerpen, in Brussel, in Gent en in Zaventem. Bij deze vestigingen ben je ook aan het juiste adres voor het bekijken & aanschaffen van producten uit het uitgebreide assortiment van Coolblue.