Proxy Delhaize

Proxy Delhaize folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Proxy Delhaize

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Proxy Delhaize korting

Proxy Delhaize folders

Hecht jij veel waarde aan het eten en drinken dat je op een dag nuttigt? En ga je hierbij graag voor duurzame producten, voor verse producten en voor lekkere producten? Dan zit je bij de ‘standaard’ supermarkt niet altijd even goed. In een standaard supermarkt geniet je van een divers aanbod, maar zijn niet alle producten altijd even vers. Als je wel voor 100% verse producten wilt gaan, zit je bij Proxy Delhaize goed. Zoals je mogelijk al verwacht had, is dit een concept van de welbekende supermarktketen Delhaize. Met dit concept richt men zich op het aanbieden van verse producten in kleinere supermarkten. Bij deze supermarkten kun je ook nog van interessante promoties; de beste promoties vind je altijd in de Proxy Delhaize folders. Ons advies is om de Proxy Delhaize folders regelmatig door te bladeren, aangezien je hier echt veel geld mee kunt verdienen. Om nóg meer geld te verdienen, hebben wij hieronder nog meer tips voor je verzameld.

Proxy Delhaize België

Als je het in ons land over een bekende supermarktketen hebt, heb je het absoluut over Delhaize. Deze supermarkten werd al in 19867 opgericht door de broers Jules en Auguste Delhaize. Zij beginnen een eigen winkelketen, waarbij ze direct kiezen voor een Belgische Leeuw als logo. Twee andere broers, Edouard en Adolphe, sluiten zich ook al snel bij de vennootschap aan. Door de jaren heen weten de broers een flink netwerk van winkels op te bouwen, waarbij in elke winkel dezelfde prijzen gehanteerd werden. Dit bleek de opmaat van een ongekende groei. De groei van Delhaize is zelfs lastig in woorden uit te drukken. Om voortdurend te blijven groeien, is Delhaize voortdurend op zoek naar nieuwe concepten. Het Proxy Delhaize concept is hier een typerend voorbeeld van. Dit concept werd enige tijd geleden gelanceerd en is steeds populairder aan het worden.

Het concept

Onderscheidt een Proxy Delhaize supermarkt zich ten opzichte van een normale Delhaize supermarkt? Ja, absoluut. Een Proxy Delhaize supermarkt is bijvoorbeeld altijd in een woonwijk of een drukke buurt gelegen. Aangezien op dergelijke plekken de ruimte iets minder voorhanden is, zijn de Proxy Delhaize winkels niet altijd super groot. Wel tref je in de winkels alle benodigde producten aan. Het gaat hierbij om de dagelijkse boodschappen, maar het gaat hierbij ook om allerlei verse producten. Voor de Proxy Delhaize winkels werkt Delhaize daarvoor samen met lokale leveranciers. Hiermee wordt de lokale economie gestimuleerd, maar wordt ook nog eens de gewenste versheid gecreëerd. Feit is dat dit concept van Delhaize bijzonder goed aangeslagen is.

Proxy Delhaize winkels

Dat dit concept van Delhaize goed aangeslagen is, blijkt uit de hoeveelheid Proxy Delhaize winkels. In meer en meer plekken worden de deuren van Proxy Delhaize supermarkten geopend, waardoor er mogelijk ook al één of meerdere vestigingen bij jou in de buurt te vinden zijn. Wij adviseren je om even de website van Proxy Delhaize te checken; op de website vind je namelijk een overzicht van de Proxy Delhaize supermarkten in ons land.

Aanbod op de website

Ben je benieuwd naar het uitgebreide en verse aanbod van Proxy Delhaize? Als je naar de website van Delhaize toe gaat, krijg je hier een duidelijke indruk van. Zo valt te lezen dat je voor vers vlees, lekkere wijnen, vers fruit, verse groenten, gezonde zuivel en vers brood bij een Proxy Delhaize supermarkt aan het juiste adres bent. Ook vind je in de supermarkten van dit concept de nodige biologische producten. Om een volledige indruk van het aanbod te krijgen, kun je het beste naar een Proxy Delhaize supermarkt toe gaan. Zodra je door zo’n supermarkt heenloopt, verwonder je je over het uitgebreide aanbod.

Plus-kaart

Heb je al een Plus-kaart van Delhaize? Dan is het goed om te weten dat je zo’n kaart ook in de Proxy Delhaize winkels kunt gebruiken. Per aankoopschrijf van twee euro krijg je één plus-punt, waarmee je voor extra korting spaart. Profiteer je ondertussen ook nog van de promoties uit de Delhaize folders? Dan wordt het boodschappen doen bij Delhaize alleen maar voordeliger!

Nieuwsbrief & social media

Wil je op de hoogte blijven van Delhaize en Proxy Delhaize? Dit doe je door je aan te melden voor de nieuwsbrief van Delhaize. In de nieuwsbrief vind je de beste promoties, lekkere gerechten en handige tips. Tevens is het mogelijk om deze supermarktketen te volgen via social media. Delhaize is actief op Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Pinterest, Twitter en Fourqsuare.

Over Proxy Delhaize

De supermarktketen Delhaize werd al in 1867 opgericht door de broers Delhaize. Door de jaren heen heeft deze supermarktketen een ongekende groei door weten te maken, waardoor het één van de grootste supermarktketens van ons land is. Daarnaast is het ook één van de supermarktketens die innovatieve producten en diensten op de markt brengt. Zo was Delhaize de eerste supermarkt met een volledige zelfbediening, terwijl Delhaize ook het concept ‘Proxy Delhaize’ heeft gelanceerd.

Eén van de belangrijkste kenmerken van de supermarkten van Proxy Delhaize is de ligging; al deze supermarkten liggen in wijken, waardoor je deze supermarkten op een korte afstand van jouw huis kunt vinden. Het is daardoor een ideale supermarkt waar je even snel een boodschap kunt doen, maar waar je uiteraard ook jouw wekelijke boodschappen kunt halen. Zoals je van Delhaize gewend bent, is het aanbod bijzonder divers te noemen.

In de supermarkten van Proxy Delhaize vind je vers vlees, wijnen, fruit en groenten, zuivel en vers brood terug. Daarnaast vind je ook alle gangbare producten terug, inclusief een uitgebreid bio-assortiment. Wil je nou ook graag al deze producten kopen bij één van de Proxy Delhaize supermarkten bij jou in de buurt? Op de website van Delhaize vind je meer informatie over de locaties van deze supermarkten.

Het doel van Proxy Delhaize is om iedereen in staat te stellen om op dichte afstand bij huis vandaan alle boodschappen te kunnen doen. Flexibiliteit, scherpe prijzen en een kwaliteitsaanbod staan daarbij ook centraal.

Heb je vragen over dit concept van Delhaize? Of heb je wellicht een vraag over één van de producten uit het assortiment van Delhaize? Dan kan je het beste contact opnemen met de klantenservice van Delhaize. Daarvoor kan je een online contactformulier invullen of bellen naar +32 2 412 21 11.