Mode

Promod folders

Promod folders

Ontvang nu korting bij Promod met folder aanbiedingen

advertentie

Promod Folder

Geldig van 23.01.2023 t/m 16.02.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Mode folders

E5 Mode Folder

Geldig van 06.01.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Damart Folder

Geldig van 28.01.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Kiabi Folder

Geldig van 01.12.2022 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Springfield Folder

Geldig van 16.11.2022 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Kiabi Folder

Geldig van 04.11.2022 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Bershka Folder

Geldig van 25.11.2022 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Springfield Folder

Geldig van 16.11.2022 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

New Yorker Folder

Geldig van 06.12.2022 t/m 31.03.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Mode winkels

Verlopen Promod folders

Populaire folders

Tips voor Promod korting

Promod folders

Voor veel vrouwen is shoppen één van de favoriete bezigheden. Het is heerlijk om nieuwe outfits uit te kiezen, om leuke mode-items met elkaar te combineren en om overal de show te stelen. Maar, waar koop je nou mode items die volledig op de actuele modetrends aansluiten? Daarvoor ben je bij de firma Promod aan het juiste adres. Deze firma biedt allerlei mode items voor de modieuze vrouw aan. Hierbij geniet je niet alleen van een divers aanbod, maar ook nog van schappelijke prijzen. Dat laatste is zeker het geval als je voor de mode items uit de Promod folders kiest. In de Promod folders vind je altijd de aanbiedingen van dit moment; de ervaring leert dat deze kortingen behoorlijk hoog oplopen. Mocht je zo voordelig mogelijk de leukste mode items willen kopen, zit je hiervoor bij Promod dus goed. Met alle dank aan de vele promoties in de Promod folders.

Promod België

Als je op de website van Promod een kijkje neemt, valt op dat de website in het Engels op. Dit is een bewuste keuze van Promod, aangezien dit modemerk tegenwoordig internationaal opereert. Bij de oprichting van dit modemerk was dat anders; het bedrijf zag het levenslicht in Frankrijk en was daar in de eerste jaren actief. Na verloop van tijd besloot men dat het tijd was om uit te breiden naar het buitenland. Op dit moment heeft Promod winkels in Frankrijk, in Zwitserland, in Luxemburg én in ons land. In ons land heeft Promod meerdere winkels geopend, waarvan je op de website een volledig overzicht vindt. Feit is dat veel Belgische vrouwen gek zijn op dit merk en op de leuke mode-items. Met onderstaande tips maak je het shoppen bij Promod overigens nóg voordeliger!

Promod gift card

Heb je een vriendin of vrouwelijk familielid die helemaal gek is op mode items? Dan zit je bij de firma Promod goed; bij dit modemerk kun je namelijk een gift card bestellen. Je bepaalt zelf de waarde van deze gift card, waarbij de maximale waarde 200 euro is. Het leuke hierbij is dat je de gift card ook nog volledig kunt personaliseren. Zo is het mogelijk om een persoonlijk bericht op de cadeaukaart te laten drukken. Ben je zelf ook gek op de mode items van dit modemerk? Dan is het uiteraard ook super leuk om zo’n gift card voor bijvoorbeeld je verjaardag te vragen. Al met al is de Promod gift card leuk om te geven óf om te krijgen.

Promod collecties

Het loont de moeite om wekelijks de webshop van Promod te bekijken. Dit modemerk kiest er namelijk voor om wekelijks nieuwe mode items aan het aanbod toe te voegen. Dit zijn mode items die gebaseerd zijn op de laatste trends, maar ook op het seizoen. In elk seizoen van het jaar vind je weer geweldige mode items bij Promod terug. Voor een volledig overzicht van de collecties kun je het beste de webshop raadplegen. Mocht je liever de collectie direct met eigen ogen aanschouwen, kun je ook naar één van de winkels van Promod toegaan.

Aanbod op de website

Als je een kijkje in de webshop van Promod neemt, zie je direct fraaie mode items naar voren komen. Promod heeft er namelijk voor gekozen om op haar website met veel foto’s te werken. Dit spreekt tot de verbeelding en geeft een duidelijke indruk van de kleding. Overigens ben je niet alleen voor kleding bij Promod aan het juiste adres, maar ook voor allerlei accessoires. Zo kun je bij Promod ook tassen, schoenen, riemen, sieraden en haaraccessoires kopen. Wat in de webshop ook aantrekkelijk is, is de ‘Good Bargains’ categorie. In deze categorie vind je de beste promoties van dit moment; de promoties die je ook in de Promod folders aantreft.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de leukste mode items van Promod? Of wil je op de hoogte blijven van de beste promoties van dit modemerk? In beide gevallen is het verstandig om je voor de nieuwsbrief aan te melden. Dit doe je gemakkelijk en snel via de website; je hoeft alleen maar je e-mailadres in te vullen. Vervolgens krijg je leuke mailtjes van Promod met daarin de nieuwste collecties, beste promoties en laatste trends.

Social media & contact

Ook via social media blijf je op de hoogte van dit leuke modemerk. Promod is te volgen op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok. Via deze kanalen kun je in contact komen met de klantenservice, maar dit doe je ook via de webshop. In de webshop kun je een online contactformulier invullen, waarna je spoedig reactie op je vraag/opmerking/klacht krijgt.

Over Promod

Het Franse kledingmerk Promod werd al in het jaar 1975 opgericht. Vanaf de oprichting maakte men eigenlijk al een gigantische groei door, waardoor het bedrijf al snel ook de stap naar het buitenland wist te maken. Waarom de groei van Promod zo hard ging? Dat had onder meer te maken met de focus op damesmode én het feit dat alle kleding zelfontworpen was. Aan de hand van de huidige trends wist Promod elk jaar weer een indrukwekkende collectie op de markt te brengen.

Door de jaren heen heeft Promod ook een flinke naam in ons land op weten te bouwen. Op de website van dit kledingmerk kan je op ‘Shop Locator’ klikken en vervolgens kiezen voor ons land. Je ziet dan direct een complete lijst met alle winkels in ons land; eigenlijk in ons gehele land zitten de winkels van Promod verspreidt.

Ben je meer een liefhebber van online shoppen? Ook dat is mogelijk bij dit Franse kledingmerk. Je kunt daarvoor in de webshop kiezen tussen de volgende categorieën: Denim, What’s New, Fashion & Accessoires, Inspiration en Sale. Zoals hierboven al gesteld; het complete assortiment is gericht op dames.

Als je de artikelen gaat bestellen, moet je rekening houden met 4,50 euro aan verzendkosten. De bestelde artikelen worden vervolgens binnen 6 werkdagen op het gewenste adres bezorgd. Ben je niet tevreden met de artikelen die je ontvangen hebt? Daarvoor kan je de artikelen per post terugsturen naar het magazijn in Frankrijk; de kosten voor deze retournering komen wel voor eigen rekening. Daarnaast is het van belang dat je de ontvangen artikelen binnen een termijn van 30 dagen retourneert.

Als je vragen hebt, kan je het beste een online contactformulier invullen. Je kunt echter ook langsgaan bij één van de Promod winkels in ons land; je krijgt dan immers direct een antwoord op jouw vraag.